• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Gasfornuis huren Utrecht

Wil je als student niet alleen maar opgewarmde magnetronmaaltijden eten of duur uit zijn met afhaaleten? Dan is een goed gasfornuis noodzakelijk. Natuurlijk snappen wij als geen ander dat zomaar een gasfornuis aanschaffen niet binnen het budget van de gemiddelde student past. Gelukkig betekent dat niet dat je alleen maar opgewarmde noodlessoep hoeft te eten. Je kunt namelijk ook een gasfornuis huren voor jouw studentenwoning. Een gasfornuis huren Utrecht? Lees gauw verder hoe dat werkt.

Erg voordelig en snelle service

Je kunt al vanaf € 12,- per maand een gasfornuis bij ons huren. Kies het gewenste gasfornuis en wij komen deze binnen enkele dagen bij jou in huis plaatsen. Weet je niet zeker of er een gasaansluiting is? Geen probleem, wij komen langs en zien wat de mogelijkheden zijn in jouw keuken. Gasfornuis huren Utrecht is erg voordelig. Samen met jouw huisgenoten ben je maar een paar euro per maand kwijt voor een geweldig gasfornuis. Maak het jezelf makkelijk als student en ga een fornuis huren Utrecht. 

Goede voorwaarden 

Heb jij problemen met het gasfornuis dat je gehuurd hebt? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij komen storingen verhelpen en lossen problemen altijd snel en vakkundig op. Ben je klaar met jouw studie en ga je verhuizen? Dan kun je het huurcontract eenvoudig en kosteloos op naam van een andere huisgenoot laten zetten. Hoe langer je bij ons huurt, des te voordeliger het gasfornuis wordt. 

En fornuis huren Utrecht? Dat is erg eenvoudig en voordelig. Leef gezond als student en maak zelf goede avondmaaltijden met een gasfornuis. Wil je meer weten over onze services? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op.