• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Koelkast huren Utrecht

Een leven zonder koelkast? Dat is vandaag de dag echt onmogelijk. Als student heb je niet altijd de meest luxe woningen en is het vaak roeien met de riemen die je hebt. Wanneer de huidige koelkast stuk gaat, heb je een probleem. Zomaar een nieuwe koelkast kopen is niet weggelegd voor de meeste studenten. Gelukkig kun je bij ons eenvoudig een koelkast huren. Wij werken als koelkast verhuur Utrecht voor studenten. Bij ons vind je altijd een voordelig huurcontract. 

Een ruime en voordelige keuze in de te huren koelkasten 

Bij ons heb je genoeg keuze. Kies een koelkast die past bij jouw woning en waar je genoeg aan hebt. Al voor een tientje per maand kun jij een koelkast huren Utrecht. Moet je nagaan als je deze kosten deelt met jouw huisgenoten. Dan ben je voor een paar euro per maand klaar. Een koelkast huren Utrecht is bij ons erg voordelig. 

De beste service bij het huren van je koelkast

Wij komen de koelkast aan huis brengen en installeren de koelkast helemaal. Weet je niet zeker of je een goede aansluiting hebt voor de koelkast? Dan komen wij altijd even kijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie keuken. Geeft de koelkast problemen of is er een storing? Dan verhelpen wij dit vakkundig en geheel gratis. Wat wil je nog meer! 

Ga je het studentenhuis verlaten? Dan kun je het huurcontract van de koelkast gratis en snel overzetten op de naam van een andere huisgenoot. Zo blijft de koelkast gewoon in jullie woning. 

Wij als koelkast verhuur Utrecht voor studenten weten precies wat jullie nodig hebben. Wij bieden een ruime keuze aan koelkasten om te huren. Een koelkast is cruciaal voor iedere keuken. Begeeft jullie koelkast het? Dan zit je niet zonder en ben je niet veel geld kwijt aan de aanschaf van een nieuwe koelkast. Huur bij ons per maand en geniet van de beste service.