• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 76 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3! Wil jij ons ook aanbevelen net als 100% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Gemiddeldescore

Wat onze klanten vertellen

Julian Timmers uit Enschede
21-04-2020
Handig, snel en klantvriendelijk.
Na 2x een erg positieve ervaring te hebben gehad ga ik toch maar even een recensie achterlaten (ook omdat ik me verveel en niks beters te doen heb tijdens deze coronacrisis). Ik woon in een studentenhuis en toen ik hier kwam wonen hoorde ik dat wij al lange tijd machines (wasmachine, droger en vaatwasser) huren bij dit bedrijf. "Overbodig" dacht ik maar hey prima. Toen kwam het moment dat onze droger defect was. Ik bellen naar dit bedrijf, na niet te lang wachten sprak ik iemand en binnen een aantal dagen had ik een nieuwe droger in huis. Geen gedoe, ze kwamen hem gewoon langs brengen en installeren. Nu kwam het moment dat ook onze wasmachine ouderdomskuren begon te krijgen. Ik eerst bellen over het probleem en kreeg in eerste instantie een document opgestuurd om het op te lossen. Op zich prima, maar dit werkte helaas niet. Ik opnieuw bellen (overigens vriendelijk aan de telefoon) en tot mijn grote verbazing konden ze de volgende dag al een nieuwe wasmachine komen brengen, ondanks de afstand (ik huur in Enschede) en de coronacrisis. Bezorging was opnieuw erg vriendelijk. Alles werd netjes geïnstalleerd en toen hij er achter kwam dat wij een afvoerstuk misten om de afvoer van wasmachine en vaatwasser te combineren plukte de hij dat afvoerstuk gewoon uit zijn bus en maakte onze levens zo een heel stuk makkelijker. Hierdoor kwam ik achter de reden dat wij hier huren. Wij huren hier niet vanwege de machines (wat overigens top-machines zijn voor een prima prijs in een studentenhuis). Wij huren hier omdat als er iets mis is, het ons heel wat tijd, zorgen en moeite bespaart aangezien ze lekker snel iets nieuws komen brengen.
Robin uit Groningen
01-10-2019
Fijne klantenservice
De klantenservice is snel in beantwoorden en ook klantgericht
Robin uit Groningen
26-09-2019
Makkelijk, snel en efficiënte service
Een wasmachine huren gaat via de website tegenwoordig zo makkelijk en snel. Binnen 24 uur teruggebeld om de dag van aflevering af te spreken. Bedankt Dirk-Jan!
Dennis Tentij uit Sittard
09-09-2019
goed bedrijf wat afspraken netjes na komt
Zeer goede website goed contact met dhr vermeulen contract snel getekend n duidelijke overeenkomst snelle levering ets te laat maar dat kan gebeuren mooi nieuw aparaat aangesloten en getest door bezorgers ik beveel dit bedrijf zeker aan
Paul uit Utrecht
09-09-2019
Snelle en betaalbare service!
Als bedrijf gehuurd bij wasautomatenverhuur. Snel geholpen en prima wasmachine voor een goede prijs. Duidelijke communicatie en goed geholpen.
Erik uit Groningen
05-09-2019
Fijne service, snelle afspraken, geen problemen
Een jaar een koelkast gehuurd met veel tevredenheid. Niet te luid, en een prima prijs per maand. Perfect voor studenten. Nu een wasmachine toegevoegd, na de goede ervaringen met de koelkast en bezorging daarvan.
Wytske uit Groningen
30-08-2019
Uitstekende apparatuur en service
We hebben jarenlang gebruik gemaakt van een wasmachine van wasautomatenverhuur.nl. De enkele keren dat er problemen waren, werden deze binnen een paar dagen keurig verholpen. Het is ook heel handig dat het contract overgedragen kan worden, wat voor studentenhuizen heel fijn is. Zeker een aanrader!
Tom uit Enschede
29-08-2019
Goede, snelle service met een prima wasmachine!
Ik ben prima snel geholpen met de aanvraag en kreeg een uitstekend werkende wasmachine die ik met veel plezier gebruik heb afgelopen jaar.
Rosanne uit Groningen
14-08-2019
Snelle service, goede wasmachines
4 jaar gebruik gemaakt van een wasmachine en droger van wasautomatenverhuur. Nooit problemen gehad en fijne apparaten om mee te werken. De bezorging ging ook vlekkeloos. Aanrader dus!
Thijme uit Groningen
22-07-2019
Klantvriendelijk, snelle levering en altijd snelle hulp.
Vier jaar tevreden klant. Betrouwbaar, klantvriendelijk en snel zijn hun kerncompetenties!
Gerben uit Groningen
19-07-2019
Prima service, prima wasmachines
Reparaties binnen een dag, wasmachine die al jaren mee gaat.
Angela uit Mensink
19-07-2019
Snelle communicatie en een goed contract
Goed
Lisette uit Coevorden
10-07-2019
Service is top!
Service is goed en snel! Ook het bestellen van wasmiddel is zeer eenvoudig en erg handig.
Jef uit Hoogeveen
10-07-2019
Fijne wasmachine
Goed functionerende wasmachine gekregen, waar mijn hardloopshirtjes heerlijk fris ruikend uit komen. Maakt ook weinig lawaai. Vriendelijke installateur, ging pas weg toen alles het deed.
Arjan uit Amsterdam
10-07-2019
Het adres voor huren van witgoed apparatuur!!!
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en snelle service. Leveren naast de apparatuur ook aantrekkelijk geprijsde wasmiddelen en toebehoren.
Merel uit Nijmegen
10-07-2019
Goede service en producten
Zeer tevreden over de service en producten!
Rietje uit Hoogezand
09-07-2019
Zou nooit meer anders willen.
Zeer positieve ervaring, zowel wat de kwaliteit van de apparatuur betreft als ook de service.
Hendrik uit Parrega
09-07-2019
Correct en prijs bewust
Correct en prijs bewust
Senna uit Groningen
09-07-2019
Mooie producten, enthousiaste lui
Erg blij met de tv en wasmachine, mooie combideal. Scheelt toch weer in de prijs. Zouden jullie mij nog willen mailen als ik wasmiddelen kan bestellen? Bedankt, groetjes Senna.
Marjolein uit Leek
09-07-2019
Prima apparatuur, scherpe prijs
Goede ervaring. Apparartuur werkt prima en heb her en der vergeleken qua prijs en jullie waren de goedkoopste. Levering ging snel en mooi dat we via jullie nu ook wasmiddelen goedkoop kunnen kopen. Ik zou jullie zeker aanbevelen.
Frans uit Roden
09-07-2019
Snelle en correcte service
Levering wasmachine en droger ging mooi vlot. Prettige mensen in de omgang, alles netjes aangesloten en goed uitgelegd. Bedankt voor de service!
Martijn uit Groningen
25-06-2019
De ideale oplossing als je wilt huren
Ruim 5 jaar gehuurd via Wasautomatenverhuur, in een studentenhuis. Bij aanvang eenvoudig een bestaand contract kunnen overnemen en aan het eind net zo eenvoudig weer laten overnemen door een nieuwe huurder. In die tijd twee keer problemen gehad met de machine, maar beide keren werd dit de eerste volgende werkdag opgelost. Dus daarvoor zeker complimenten.
Daan uit Breda
21-06-2019
Degelijk, snel en kwaliteit
Prettig contact met de wasautomatenverhuur. Machine is van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Enige nadeel voor ons is een wat lange tijd van het standaardprogramma maar dat verschilt per wasmachine.
Anne uit Groningen
21-06-2019
Zeer goed geregeld & snelle service.
Altijd snelle reactie en goed bereikbaar. Eventuele reparaties worden ook snel uitgevoerd door vriendelijk personeel.
Mark uit Groningen
19-06-2019
Goeie service
Goeie service ! Duidelijkheid en als je ze mailt of belt altijd heel snel respons terug
Kelly uit Velddriel
11-06-2019
Mooie producten en snelle levering zonder gedoe
Het bestellen was super makkelijk. Het invullen van het formuliertje kostte me nog geen minuut. Daarna werd ik gebeld voor een leverafspraak. Dit kon al heel snel (2 dagen later). De bezorging verliep snel en netjes (er werd goed uitgekeken voor de andere spullen in het huis). Verder is het echt een prima product. Wij zijn er heel blij mee!
Santoshi uit Groningen
27-05-2019
Goede service en goed apparatuur
Erg tevreden met de wasmachine die we hebben gehuurd. Werkt goed, snel geplaatst. Als er technisch iets aan de hand was telefonisch altijd goed geholpen zodat we het zelf konden oplossen. Erg tevreden.
Claire
03-04-2019
perfect, zeker aan te bevelen
Elise uit Amsterdam
13-03-2019
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie.

Verbeterpunten

Wij hebben eigenlijk geen gedoe gehad. De wasmachine deed het altijd goed en dus nooit hoeven bellen voor hulp.

anoniem
28-02-2019
perfect, zeker aan te bevelen
Emily
15-02-2019
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

4 jaar lang een wasmachine gehuurd zonder problemen. Ook de verhuizing was makkelijk en snel geregeld.

Martijn uit Leeuwarden
03-01-2019
perfect, zeker aan te bevelen
L.J. uit Groningen
28-11-2018
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Verbeterpunten

zet incasso niet stop en blijft na opzeggen huur afschrijven

Lucas uit Coendersweg 73-3
21-11-2018
4 étoiles: bon service, bien traité
Radi E uit Lelystad
16-11-2018
perfect, zeker aan te bevelen
anoniem
15-11-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Top service Snelle reactie

Verbeterpunten

Geen

Niels uit Groningen
14-11-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

- aardige lui - snelle service - goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbeterpunten

Zo doorgaan, top!

M.J. uit Groningen, Nederland
13-11-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Je wordt snel geholpen als er storingen zijn.

Olaf uit Groningen
05-11-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Snelle reactietijd

Ashita Sathyanarayan uit Groningen
16-10-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Deniz
07-10-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk geholpen.

Verbeterpunten

Geen

anoniem
26-09-2018
goede service, goed behandeld
M. Wasia uit Hoogezand
14-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle aflevering. Uitstekende service.

Arjen uit Groningen
12-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Wasmachine stuk? Wordt kosteloos zonder gezeur een nieuwe neergezet!

Sander uit Groningen
10-09-2018
goede service, goed behandeld
Pluspunten

Goede wasmachine.

Daphne uit GRONINGEN
07-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service, en je hebt met mensen te maken

Verbeterpunten

Eerdere contract overname verliep stroef; een betere administratie zou fijn zijn. Maar de tweede overname verliep goed en mijn klacht werd gehoord

Daniel uit Groningen
06-09-2018
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Reageert snel. Geen gedoe over contractovernames wat je bij veel andere bedrijven wel ziet. Zeker een aanrader!

anoniem
05-09-2018
goede service, goed behandeld
Luke uit Groningen
31-07-2018
perfect, zeker aan te bevelen