• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Vaatwasser huren Utrecht

Studentenhuizen staan er vaak bekend om de vieze keukens. De gebruikte borden opgestapeld op het aanrecht en de aangekoekte pannen op het fornuis. Als student is het aanschaffen van een vaatwasser veel te duur en aangezien je maar een paar jaar op kamers woont, vaak ook niet logisch. Toch hoef je niet iedere avond staan te schrobben. Huur een vaatwasser bij ons. Wij zijn Het adres in studerend Utrecht voor het huren van al je witgoed apparaten. Lees gauw verder hoe het werkt. 

Samen een vaatwasser huren of alleen

Als student kun je bij ons een vaatwasser huren Utrecht. Je betaalt per maand en kunt zo extra voordelig gebruik maken van een vaatwasser. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te betalen, of gezamenlijk met jouw huisgenoten. Ga je verhuizen? Dan kun je ook gemakkelijk het huurcontract laten overnemen door een huisgenoot. Wij als vaatwasser verhuur Utrecht werken voor studenten en maken het ze zo gemakkelijk mogelijk. 

Twee modellen vaatwassers te huur 

Heb jij een aansluiting voor de vaatwasser? Dan kun je bij ons twee verschillende modellen huren. Al vanaf iets meer dan een tientje per maand heb jij een vaatwasser aangesloten. Weet je niet zeker of je een vaatwasser in jouw keuken kunt aansluiten? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij komen graag langs en helpen je om de vaatwasser te installeren en helpen met alle problemen of storingen. 

Als student hoef je helemaal geen vieze keuken te hebben. Investeer met jouw huisgenoten in een vaatwasser huren Utrecht. Zo geniet je altijd van een schone keuken, voor maar een paar euro per maand. Vaatwasser verhuur Utrecht is erg voordelig en biedt een perfecte service aan alle studenten.