• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wasdroger huren Utrecht

Als student wil je niet elk weekend naar het ouderlijk huis om de was te doen. Een wasdroger is echter voor veel studenten een luxe. Toch hoeft het helemaal niet veel te kosten. Wij zijn het adres in studerend Utrecht voor het huren van al je witgoed apparaten. Voorkom dat je op jouw miniscule kamer ook nog de was op moet hangen. Lees meer over het huren van een wasdroger en gooi dat droogrek de deur uit. 

Voordelig met z'n allen een wasdroger huren

Voor maar tien euro per maand kun je al een wasdroger huren inclusief de installatie hiervan. Kun je nagaan als je dit samen met al jouw huisgenoten betaalt. Voor maar een paar euro per maand genieten jullie van droge en schone kleding. De aansluiting is erg eenvoudig en wordt door een monteur geregeld. Een wasdroger huren Utrecht is dus erg voordelig als student. Afhankelijk van de woning wordt er een standaard wasdroger geplaatst, of een condensdroger. 

Hoe langer je huurt, des te voordelig de droger

Het huurcontract voor de droger huren Utrecht komt op het adres te staan. Hoe langer je bij ons huurt, des te voordeliger het maandtarief wordt. Ga je verhuizen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig het huurcontract op de naam van een huisgenoot laten zetten. Wij maken het studenten zo eenvoudig mogelijk om een droger te huren. Een wasdroger huren Utrecht? Dat doe je bij ons! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, services en prijzen? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. Voor alle witgoedapparatuur ben je bij ons aan het juiste adres. Een droger huren Utrecht? Dat kan bij ons heel eenvoudig.