• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wasmachine huren Utrecht

Wasmachine huren
Voor het eerst op jezelf wonen, daar komt heel wat bij kijken. Wanneer je op kamers gaat wonen, wil je niet wekelijks met een tas vol vieze was naar het ouderlijk huis om wasjes te draaien. Daarnaast heb je vaak geen budget om een wasmachine te kopen als student. Maar dat is geen probleem! Bij ons kun je een wasmachine heel voordelig maandelijks huren. Wij zijn een betrouwbare wasmachine verhuur Utrecht die iedere student van een fijne wasmachine kan voorzien.

Samen de kosten delen

Wij bieden erg voordelige prijzen voor het huren van een wasmachine. Je kunt al voor minder dan tien euro per maand een wasmachine huren Utrecht. Kun je nagaan als je de kosten met jouw huisgenoten deelt! Dan ben je maar een paar euro per maand kwijt aan de wasmachine. Zo kun je erg voordelig zelf de was doen. Voorkom rompslomp en geen schone kleren meer hebben. Huur eenvoudig een wasmachine en geniet van een voordelige prijs inclusief aansluitkosten. 

Verschillende mogelijkheden

Voor iedere soort student en studentenhuis bieden wij een geschikte wasmachine. Als wasmachine verhuur Utrecht weten wij precies welke machine het beste bij jouw past. Wij komen de wasmachine zelf installeren en zorgen dat alles werkt. Je kunt eenvoudig een wasmachine kiezen op maat, mogelijk gewicht van de was en het aantal toeren. Wij kunnen je altijd adviseren. 

Wil je meer weten over onze service in Utrecht? Een wasmachine huren Utrecht is erg eenvoudig. Neem contact met ons op en wij kunnen je goed informeren over jouw mogelijkheden. Voorkom gesjouw met vieze was en doe de was zelf in huis voor maar een paar euro per maand.