• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wie zijn wij

Ronald, eigenaar van Wasmachinehuren.nl
Met ingang van 1 januari 2015 ben ik mede eigenaar geworden van Wasmachinehuren.nl. Mijn verantwoordelijkheid binnen het bedrijf, samen met Dirk Jan, is ervoor zorgen dat de administratie en planning op orde is. 

Uiteraard heb ik zelf ook gestudeerd en weet ik als geen ander hoe prettig het is om goed witgoedapparatuur in huis te hebben. Zelf heb ik de bachelor bedrijfseconomie afgerond. Tijdens deze studie heb ik ook gebruik gemaakt van de service van Wasmachinehuren.nl. Dit concept beviel mij zo goed dat ik van klant naar medewerker ben gegaan. Sinds 2016 hebben we de stap gemaakt om niet alleen in de omgeving Groningen witgoed apparatuur te verhuren, maar dit concept voor heel Nederland aan te bieden. Mocht je dus van stad wisselen voor je studie, dan kunnen we je gehuurde witgoedapparaten gewoon met je meeverhuizen.


Sander, monteur
Jarenlang heb ik in de beveiliging gezeten bij o.a. Topshelf in Groningen. Vanaf juli 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Wasmachinehuren.nl als monteur. 

Van kleins af aan heb ik al een grote interesse voor techniek. Als hobby begon ik in mijn vrije tijd met het repareren van wasmachines en andere witgoedapparaten. Eerst de eenvoudige klussen, al snel werd dit het volledig demonteren en monteren van een witgoedapparaat. Dit heb ik jaren gedaan totdat ik van mijn hobby mijn werk kon maken bij Wasmachinehuren.nl. Voor al je technische vragen of bij technische hulp ben ik je graag van dienst.