• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Witgoed apparaten zakelijk huren

Ben je ondernemer en heb je meerdere witgoedapparaten nodig in de omgeving van Utrecht? Dan is de aankoop natuurlijk een grote investering. Vervolgens heb je nog een mannetje nodig die de installatie voor je verricht en zullen de apparaten op een gegeven moment onderhoud nodig hebben. Een voordelige maar vooral comfortabele optie is om de witgoedapparaten te huren.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Aangepaste tarieven

Wasmachinehurenutrecht.nl verzorgt levering, installatie en onderhoud. Alle zorg m.b.t. witgoed apparaten onder één dak, dat is wel zo makkelijk. Bij Wasmachinehurenutrecht.nl maken we het onze klanten graag makkelijk en voor een heel voordelig tarief. Zo hoef je maar bij één partij je bestelling te plaatsen en door te geven waar het afgeleverd moet worden. En gaat je bedrijf verhuizen? Geen probleem, dan verhuizen wij de apparaten met je mee. 

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Hoe snel kunnen wij het witgoedapparaat leveren?

Dezelfde week nog. Binnen 1 tot 3 werkdagen leveren en installeren wij jouw witgoedapparaat. Onze medewerkers leveren en installeren de witgoedapparaten en gaan pas weg wanneer alles naar behoren werkt. Heb je buiten Utrecht ook nog bedrijven waar witgoedapparaten nodig zijn? Geen probleem! Wasmachinehurenutrecht.nl levert door heel Nederland.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Onderhoud of storing, wat kost mij dat?

Helemaal niks! Dit zit namelijk bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je nooit voor financiële verassingen te staan. Bij Wasmachinehurenutrecht.nl weet je precies wat je betaalt. Natuurlijk proberen we altijd storingen te voorkomen en verrichten daarom zorgvuldig onderhoud aan de witgoedapparaten. Mocht er om wat voor reden dan ook toch storing zijn aan uw gehuurde witgoedapparaat? Dan kunt u ons 24/7 bereiken.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Vraag direct een offerte aan